Cautare

32420 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare bucuresti" (5.08 secunde)
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
In privinta filialei constantene a PRM, Gelil Eserghep este de parere ca, de vreme ce la alegerile trecute au fost obtinute trei posturi de consilieri judeteni si trei posturi de consilieri locali municipali, pentru 2008 este de la sine inteleasa "o minima dublare a numarului de alesi locali municipali si judeteni".
In urma alegerilor din 1 iunie, social-democratii au castigat 661 posturi de primar, obtinand 38,72% din sufragii.
Din spusele reprezentantilor Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, numarul total de posturi in sectorul bugetar a crescut cu 16 % in perioada 2005-2008.
"In tot anul 2008 s-au inregistrat 159 de judecatori si 113 procurori carora le-a incetat activitatea prin pensionare. ... In prezent, in sistemul judiciar sunt vacante 385 posturi de executie si de conducere de judecator si 455 posturi de executie si de conducere de procuror", precizeaza CSM.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Prin desfiintarea acestor 119 agentii se vor realize economii substantiale, deoarece vor fi concediati 9200 de functionari. ... Aceasta restructurare va duce la eliberarea a 9.200 de posturi, echivaland cu o economie de aproximativ 50 de milioane de euro la fondul de salarii.
PC detine azi 1 senator (Dan Voiculescu), 3 deputati (Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian) plus trei posturi TV: ... si lucrul acesta nu se poate face decat prin schimbarea regimului portocaliu!
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Sint locuri unde ca sa ajungi sa faci o lucrare iti ia mult timp si trebuie sa urci sau sa cobori prin locuri periculoase. ... "Ce e rau cu locurile de munca este faptul c-au plecat multi oameni si s-au eliberat posturi;
Chiar daca si-au trimis la aceste cursuri angajatii, institutiile publice doljene nu au in structura aparatului de specialitate posturi de manageri publici, o functie de care nici nu au auzit.
Primul ministru a mai anuntat si ca Ministerul Economiei si Finantelor, impreuna cu Ministerul Internelor si Reformei Administrative, vor elabora un proiect de ordonanta de urgenta prin care competentele de cercetare a criminalitatii economico-financiare vor trece la Garda Financiara.
Prin modificarea hotararii de organizare a Vamilor, guvernul a transferat atributiile de colectare, administrare, control si supraveghere a marfurilor accizabile de la structurile din ANAF la cele ale vamii.
Creste numarul copiilor abandonati pe strada, prin pubele de gunoi, in scara blocurilor, pentru ca mamele nu au bani sa-i hraneasca. ... Cum...abonatii la licitatiile publice nu mai au posturi libere? ... Si asa s-au inventat noile posturi de manageri privati.
Prin urmare, Iordache va fi retrogradat la functia de sef serviciu si i se va crea un departament numit Serviciul comercial-urmarire si recuperare debite.
De asemenea, UPC a depus la CNA, pe 26 aprilie, o solicitare de scoatere a televiziunilor Antena 1, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV de pe platforma sa Focus Sat, intrucat acordul de retransmisie a acestor posturi a expirat.
Miroase urit, ca sa nu spunem altfel, si in jurul piruetelor pe care PUR isi permite sa le faca in permanenta, uitind, se pare, ca la prima boare de vint dinspre alegerile anticipate atit de des pomenite de-o vreme, umanistii vor avea o soarta amara, raminindu-le doar suspinele prin jurul cladirii Parlamentului.
ce sanse ai tu, un umil membru de partid care accepti sa candidezi intr-un colegiu unde stii ca-l ai contracandidat pe liderul local al un alt partid, care are si avantajul de a avea sustinere in zona din partea organizatiilor locale ai caror oameni detin posturi de primari, viceprimari si consilieri locali in grupul care detine majoritatea in legislativul local?
Veti vedea, la inceputul lunii decembrie, cum mai-marii din politica galateana vor primi posturi caldute in Parlament, iar carnea de tun - a se citi contracandidatii acestor lideri politici - vor capata ulterior recompense sub forma de posturi caldute in institutii publice ori societati de interes public sau contracte grase pentru firmele lor.
google-analytics.com